Yrityksille

LIIKUNTAPÄIVÄT

Liikuntakeskus Hutungin monipuoliset ja avarat puitteet sekä asiantuntevat liikunnan ammattilaiset saavat yrityksesi tuloskunnon nousuun ja sairaspoissaolot laskuun.

Hyvinvointipäivät, luennot ja lajitutustumiset saavat liikuntaliekin syttymään.

Yhteistyö uusimman kumppanin, Innostumon, kanssa tuo mahdollisuuden Hutungin asiakkaille saada mentaalipainotteista kuntovalmennusta, kuulla innostavia luentoja itsensä johtamisesta, elämänhallinnasta, tavoitteellisuudesta ja motivoinnista sekä päästä mukaan innostavan ja rennon liikunnan tunneille.

Hutunki tekee yhteistyötä myös Mobra Finland Oy:n kanssa. Saatavilla on kaksi palvelukokonaisuutta: 1) Firstbeat-hyvinvointianalyysi sekä 2)Energiatesti.

Firstbeat-hyvinvointianalyysi on sykemittaukseen perustuva menetelmä, joka tuottaa henkilökohtaista ja tarkkaa tietoa esimerkiksi stressin hallinnasta, liikunnan vaikuttavuudesta, työn kuormittavuudesta ja levon palauttavista vaikutuksista. Hyvinvointianalyysi on kokonaisvaltainen työkalu henkilökohtaisen ja työyhteisön hyvinvoinnin kehittämiseen. Mittaus sisältää kolmen vuorokauden sykevälianalyysin sekä palautteen joko henkilökohtaisesti tai ryhmässä. Lue lisää: http://www.mobra.fi/ratkaisumme/firtstbeat-hyvinvointianalyysi/

Energiatesti antaa tietoa testattavan henkilön terveydentilasta, kehon suorituskyvystä ja siten henkilön koko energiatasosta. Energiatestin tuloksena saadaan Energiaindeksi, joka kertoo ajan, jonka ihminen jaksaa energisesti tehdä töitä, harrastaa vapaa-ajalla tai puuhailla päivän aikan. Mittaukseen sisältyy ennakkokysely sekä noin tunnin mittainen kuntotestiosio. Lue lisää http://www.mobra.fi/ratkaisumme/energiatesti/

Hutungista saat asiantuntevan suunnittelun (LiTM/Yrittäjä Jukka Poutiainen) joka takaa isonkin liikuntapäivän onnistumisen. Ota yhteyttä niin räätälöimme juuri yrityksesi näköisen mukavan päivän.

TERVETULOA !

Varaukset:
Liikuntakeskus Hutunki/

Tuija Poutiainen puh.040-5260798  hutunki@hutunki.fi

Jasmiina Poutiainen puh. 040-4711139  jasmiina.poutiainen@hutunki.fi

Ei Hutunki tekemällä lopu