Tennis

Tennistä Jyväskylässä

TENNIKSEN HISTORIA

Lontoossa pelattiin ensimmäisestä Wimbledon –voitosta miesten kaksinpelissä jo vuonna 1877. Suomeen peli rantautui neljä vuotta myöhemmin, vuonna 1881. Tennis on kahden pelaajan (kaksinpeli) tai kahden kaksihenkisen joukkueen (nelinpeli) mailapeli, jossa verkon erottamat pelaajat (tai joukkueet) lyövät onttoa huopapäällysteistä palloa verkon puolelta toiselle mailaa käyttäen.

 

HUTUNGIN SISÄLLÄ TENNISKENTTIÄ ON KAKSI 

Tenniskenttiä Hutungissa on 2 kpl. Ne muodostavat oman kokonaisuutensa Hutungin yläkertaan. Tämä antaa hyvän mahdollisuuden erilaisten tapahtumien (kurssit, turnaukset ym.) järjestämiseen.

Kentistä yksi on velour-pintainen ja toinen acryl-pinnoitteella. Tämä kenttä on kitkaisempi kuin velour-kenttä.

ZENNIZ VIE TENNIKSEN UUDELLE TASOLLE

Monet lajit ovat jo pitkän aikaa hyödyntäneet teknologian tuomia mahdollisuuksia, mutta tennis on pysytellyt tältä edistykseltä valitettavan syrjässä. Esimerkiksi juoksijoilla ja pyöräilijöillä on ollut jo pitkään käytössä sykemittarit ja gps-laitteet harjoittelun tukena ja kehityksen seuraamisen työkaluina. Zenniz tuo nyt tennispelaajille aivan uusia mahdollisuuksia ymmärtää ja parantaa omaa peliään ja kokemusta tenniskentällä.

Linjatuomiot oikeiksi

Zenniz poistaa epävarmuuden tennisotteluista ja automaattiset linjatuomiot helpottavat pelaamista ja ovat objektiivisia ja tasapuolisia molemmille pelaajille. Jokainen lyönti näkyy välittömästi ruudulla: sisällä olevat vihreällä “IN” ja ulkona olevat punaisella “OUT”. Epäselvissä tilanteissa pelaajat voivat käydä ruudulta tarkistamassa pallon lentoradan ja tarkan laskeutumispaikan. Zenniz:stä voi käyttää apuna myös harjoittelussa. ”Zennizin avulla voi seurata esimerkiksi syötönpalautuksen osumakohtaa ja syötönpalautusprosenttia: Kannattiko tulla enemmän vastaan vai seisoa hieman taaempana”, Jarkko Nieminen kertoo. Lisäksi Zenniziin voidaan luoda erilaisia sosiaalisen median ominaisuuksia. Lisää tietoa Zennizin ominaisuuksista löydät http://www.zenniz.com/.Hutungissa Zenniz sijaitsee tenniskentällä nro 4.

YKSITYISTUNNIT

Yksitystunnit/valmennus LiTM/Yrittäjä Jukka Poutiainen p.040-5124408.

MAILANJÄNNITYS

Mailatohtorilta tarvittaessa mailanjännitys. Voit jättää mailan jännitettäväksi asiakaspalveluumme.

HUTUNKI PRO SHOP

Hutungin Pro Shopista löydät mailat, pallot ym.tarvikkeet tennikseen.

TEAMHUTUNKI-KORTILLA VOIT HARRASTAA KAIKKIA LAJEJA RAJATTOMASTI. Katso lisää http://www.teamhutunki.fi/

TENNIKSEN AUKIOLOAJAT JA AJANVARAUS

Avoinna: Katso ajankohtaiset aukioloajat etusivultamme.

Pelivuorovaraukset asiakaspalvelusta p.0401244300 tai netin kautta https://www.slsystems.fi/hutunki/.