Ryhmäliikunta

Kevätkausi 7.1.2020-30.6.2020

ILMAINEN kokeilu 7.1. & 9.1. tunneilla!

(tunnit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä)

 

TIISTAISIN
KLO 18.05-18.50

JÄTTIPALLOJUMPPA 45min

Jättipallojumppa haastaa tasapainoa kevyesti pallon avulla tehtävillä liikkeillä, kehittää huomaamattasi koordinaatiokykyä, niin että talviliukkailla pysyt pystyssä vaikka peilijäällä. Tunti sopii kaikille iästä ja tasosta riippumatta, jättipallon päällä perus lihaskuntoliikkeetkin tuntuvat kevyiltä ja haastavat samaan aikaan! Yhdistelemme tunnilla eri liikesarjoja, jättipalloa, käsipainoja sekä oman kehon painoa apuna käyttäen. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta jättipallon kanssa jumppaamisesta, jokainen harjoittelee oman taito- ja kuntotasonsa mukaan, tunnilla liikutaan osittain musiikin tahdissa. Matalalla keskisykkeellä tehtävä harjoitus polttaa tehokkaasti rasvaa kehosta, vahvistaa lihaksia, parantaa ryhtiä sekä kasvattaa peruskuntoa ja kestävyyttä raskaampiin harjoituksiin. Tarvitset tunnille mukaan jumppakengät sekä juomapullon.

KLO 19.05-20.00

JAMBAILA 55min

Jambailatunnilla yhdistellään afro-karibialaisia biletanssityylejä, tunnilla ei himmailla vaan bailataan niin että hiki virtaa, kuumat rytmit vievät ajatukset etelän lämpöön ja voit melkein tuntea lämpöisen hiekan varpaillasi. Tanssityyleinä vaihtelevasti soca, salsa, dancehall, reggaeton, ndombolo ja merengue. Tunnilla ei luoda koreografiaa vaan perusliikkeitä yhdistellen luodaan tanssin iloa ja kunto kasvaa huomaamatta.
Jambailatunti kasvattaa peruskuntoa, parantaa liikkuvuutta, kehittää koordinaatiokykyä sekä rytmitajua, kehittää hapenottokykyä ja kehonhallintaa. Tunti on istumatyöläisen pelastus eikä tunnille tarvitse aiempaa tanssikokemusta!
Tällä tanssillisella kuntotunnilla voit polttaa keskimäärin 650kcl/h, mukaan tarvitset vähintään juomapullon.
Klo 20.05-20.30

SYVÄVENYTTELY 25min

Kehoa huoltava sekä mieltä rauhoittava syvävenyttely haastaa tasapainoa ja palauttaa kehon päivän rasituksista. Tunnilla käytetään osittain joogaan pohjautuvia harjoituksia, rauhoitutaan ja venytellään päästä varpaisiin. Venyttelyyn voi osallistua kuka vaan. Venyttely parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, tehostaa rasvanpolttoa, hellii lihaksia ja rentouttaa kehon ja mielen nukkumaanmenoa varten.

TORSTAISIN
klo 18.05-18.55

TANSSILLINEN KUNTOJUMPPA 50min 

Tanssillinen kuntojumppa on monipuolinen treeni,tunti pitää sisällään tanssia, lihaskuntoa ja venyttelyä, kaikki samassa paketissa! Tanssiosuutta ei oteta vakavasti vaan vaihtuvien tanssityylien avulla lämmitellään ja valmistellaan keho treeniin, lihaskunto-osuudessa haastetaan kehoa eri välineitä apuna käyttäen sekä tempoa vaihdellen, treeni tehdään pääosin omankehon painolla. Tunti kehittää lihaskuntoa, parantaa rytmitajua, kehittää koordinaatiokykyä,tehostaa rasva-aineenvaihduntaa ja ennen kaikkea virkistää mieltä! Lopuksi palauttavat venyttelyt, tunti sopii kaikille. Mukaan tarvitset juomapullon sekä treenikengät.
KLO 19.00-20.00

LIHASKUNTOTUNTI 1h

Lihaskuntotunnilla treenataan koko kroppa päästä varpaisiin, toiminnallisia koko kehoa kuormittavia liikkeitä ja välineitä apuna käyttäen tästä tunnista ei tehoja puutu. Tunti ei ole tylsää puurtamista vaan eri treeni menetelmillä ja yhteen hiileen puhaltamalla lihaskuntokin muuttuu miellyttäväksi tunniksi. Tunnilla apuvälineinä käytämme, vastuskuminauhoja, step-lautoja, painoja, jumppakeppejä ja hyppynaruja. Tunti kehittää lihasvoimaa, auttaa jaksamaan paremmin arjessa, parantaa ryhtiä, kehittää koordinaatiokykyä ja kiinteyttää kehoa tehokkaasti. Jokainen tunti päättyy 10min venyttelyyn, jossa palautellaan isot lihasryhmät kovasta treenistä. Tunti soveltuu peruskunnon omaaville, tunnin raskautta pystyy säätelemään oman kunnon mukaan. Mukaan tarvitset hikipyyhkeen ja juomapullon.

 

Varaa paikkasi tunnille p.0401244300, Tervetuloa!

Tunnit ohjaa Jasmiina Poutiainen

Ryhmäliikuntatunnit myös tilauksesta, pyydä tarjous;jasmiina.poutiainen@hutunki.fi

HINNASTO:

  • Sarjakortti 10-kertaa 60€
  • Yksittäiset tunnit 7€/hlö

Hutungin ryhmäliikunnan oma ryhmä Facebookissa https://www.facebook.com/groups/595587330504287/?fref=ts

PUKUHUONEET JA SAUNAT

Pukuhuoneiden yhteydestä löytyy viihtyisät pesutilat ja saunat. Saunat lämpiävät iltaisin klo 17-21.00 välisenä aikana. Saunominen kuuluu jumpan hintaan.