Salibandy/sähly, lentopallo, intercrosse ja korfball

Salibandy, sähly ja muut lajit Jyväskylässä

SALIBANDY / SÄHLY

 

Voit pelata salibandy/sählyä Hutungissa kahdella kentällä. Arki-iltaisin/sunnuntaisin kenttämme täyttyvät vakiovuoroista joita voit kysyä asiakaspalvelustamme p.040-1244300. Lauantaisin Hutungissa on mahdollista järjestää isokin sähly/salibandyturnaus.

LENTOPALLO

Lentopallo ei varsinaisesti kuulu lajivalikoimaamme, vaikka tarpeen vaatiessa tämänkin mukavan joukkuepelin pelaaminen tiloissamme on mahdollista.

Mikäli olet kiinnostunut lentopallo-ottelun järjestämisestä Hutungissa, soita meille, niin asia järjestyy.

KORFBALL

Helppo kaikille sopiva pallopeli, jota voidaan soveltaa ryhmälle kuin ryhmälle. Peli muistuttaa hieman koripalloa, mutta säännöt suosivat enemmän yhteispeliä. Sekaryhmillä pelatessa korfball on parhaimmillaan.

INTERCROSSE

Sählyn kaltainen mailapeli, jossa palloa kannetaan ja heitellään “haavin” kaltaisella mailalla. Sopii erittäin hyvin ryhmille, jotka haluavat kokea jotain uutta. Peli vaatii hieman mailankäsittelytaitoa, mutta kaikki lähtevät varmasti samalta viivalta – pelin lopputulos saattaa yllättää ennakko-odotukset.

Hutungin naisten ja miesten pukuhuoneiden yhteydessä on saunat jotka lämpiävät iltaisin klo 17.00-21.00 välisenä aikana ja viikonloppuisin jo ihan aamusta. Emme veloita saunomisesta pelivuoron yhteydessä mitään.

 

TEAMHUTUNKI-KORTILLA VOIT HARRASTAA KAIKKIA LAJEJA RAJATTOMASTI. Katso lisää http://www.teamhutunki.fi/.

AUKIOLOAJAT JA YHTEYSTIEDOT

Aukioloajat: Avoinna MA-SU KLO 10-21.00. Asiakaspalvelu puh. nro 0401244300,hutunki@hutunki.fi