Keilailu Jyväskylässä

KEILAILUN HISTORIA

Keilailu on yksi ihmiskunnan vanhimmista ajanvietteistä. Keilailuun liittyviä välineitä on löydetty vuodelta 5200 ekr. olevasta egyptiläisen lapsen haudasta. Ula Maikaa oli keilailun kaltainen peli, jossa pelivälineinä olivat soikeat pallot ja litteät pyöreät kivet. Keilailussa käytettävien keilojen alku juontaa 300-400 luvun Saksaan.

KEILAILUN AJANVARAUS JA AUKIOLOAJAT

Tervetuloa Keski-Suomen suurimpaan ja nykyaikaisimpaan keilahalliin Jyväskylän Vaajakoskelle! Laminaattiradat, moderni automaattinen pistelaskujärjestelmä sekä uudet keilailukoneet tekevät keilailusta miellyttävän tapahtuman. 12-ratainen halli mahdollistaa myös suurten keilailutapahtumien ja -kilpailuiden joustavat järjestelyt. Varaa keilavuoro puhelimitse 0401244300 tai suoraan verkosta https://www.slsystems.fi/hutunki/.

Koronan vuoksi rajoitamme henkilömäärää keilahallissa. Turvavälien vuoksi radoilla voi olla 3henkilöä/rata. Ensisijaisesti täytämme hallia niin että myymme vuoroja joka toiselle radalle. Varaa vuoro sillä ensin keilaamaan pääsevät ne jotka ovat vuoron varanneet. Desinfioimme pallot ja näytöt keilavuorojen välissä.

Aukioloaika: Ma- Su 10-22.00

Seuraa Hutungin keilaustuloksia livenä tästä.

KEILAILU LIIKUNTAMUOTONA

Keilailu on liikuntamuoto, joka sopii lähes kaikille. Keilailun harrastamisessa on useita tasoja, joista jokainen voi löytää oman tapansa harrastaa lajia. Keilailun aloittaminen on helppoa. Välineet löytyvät hallilta, eikä aloittelijan tarvitse vielä hallita mitään erityistaitoja. Alussa keilailu voi olla hauska ajanvietepeli. Enemmän lajia harrastaville keilailu antaa paljon. Keilailu kehittää mm. lihaskuntoa, koordinaatiokykyä ja tasapainoa. Kilpaurheiluna keilailu on hyvin vaativa laji, joka vaatii säännöllistä harjoittelua eikä keilaaja koskaan ole täydellinen.

KEILAILUN YKSITYISTUNNIT, VALMENNUS JA SÄÄNNÖT

Yksityistunnit/valmennus LiTM ja keilailun Pro-valmentaja Jukka Poutiainen. Hutungin Pro Shopista löydät keilailuun pallot ym. tarvikkeet. Lisätietoa kilpailutoiminnasta sekä säännöt löydät Suomen Keilailuliiton sivuilta http://www.keilailu.fi/content/fi/1/10092/Kilpailutoiminta.html. Kilpailutulokset ja muuta paikallista ajankohtaista tietoa keilailusta löydät sivuilta http://www.jyvaskylankeilailuliitto.net/jykeli/.

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua mielellään alkuun, keilailua voi helposti harrastaa ilman aikaisempaa kokemusta. Radoilla 1-8 on ns. ”bumber” -järjestelmä, joka estää pallon putoamisen ”ränniin”, tämä mahdollistaa niin aloittelijoiden, pienten lasten kuin erityisryhmienkin onnistuneen keilailutapahtuman.

Hutungissa voit kokea myös kosmisen keilailun mystisen maailman eli HOHTOKEILAILUNRadat on varustettu nykyaikaisella ”hohto” -ominaisuudella, jossa valo hohtaa radoista, palloista, keiloista ja kalusteista. Keilahallissa on myös kahviopaikkoja yleisölle, jossa voit nauttia virvokkeita viihtyisässä keilailumiljöössä.

KILPAKEILAILUUN LIITTYVÄT ASIAT LÖYDÄT OMALTA KILPAKEILAILU SIVULTA.
Siirry kilpakeilailu-sivuun tästä.

TEAMHUTUNKI-KORTILLA VOIT HARRASTAA KAIKKIA LAJELA RAJATTOMASTI. .

Keilailun varaukset  puh.0401244300

HUTUNKI ON LAAJENTANUT ÄÄNEKOSKELLE. Pankkari Bowling on 8 ratainen keilahalli Äänekoskella. Brunswickin uusin halliteknologia tarjoaa mahdollisuuksia elämykselliseen keilaamiseen aina perheen pienimmistä ammattilaisiin saakka. Lapsille on tarjolla useita elämyksellisiä pelejä mm. Angry Birds ja PinPix. Ammattilaisille harjoittelutyökaluksi laajasti statistiikkaa heitoista. Hallin visuaalisesta ilmeestä vastaa upea lasertykkiteknologia. Katso lisää pankkaribowling.fi