Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Palloilukeskus Hutunki Oy:n asiakas- ja sidosryhmärekisteri

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Palloilukeskus Hutunki Oy (0908078-0)
Reinontie 7
40800 JYVÄSKYLÄ

Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa:

Jasmiina Poutiainen
jasmiina.poutiainen@hutunki.fi

2. Rekisterin pitämisen peruste ja käyttötarkoistus

Rekisteröidyn henkilötietoja käsitellään rekisterinpitäjän palveluihin liittyvien asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden tietojen ylläpitämiseen, hoitamiseen, analysointiin ja tilastointiin. Henkilötietoja käsitellään suostumuksen perusteella (esim. verkkosivuilla tai asiakassuhteen luomiseksi kerätty yhteystieto, jossa kysytty lupa markkinointiin.

3. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot

Asiakasrekisteri saattaa sisältää seuraavat tiedot:

  • Henkilön nimi
  • Henkilön toimenkuva yrityksessä
  • Henkilön sähköpostiosoite
  • Henkilön puhelinnumero
  • Henkilön sosiaalisen median profiilin julkinen linkki
  • Yrityksen nimi
  • Yrityksen sähköpostiosoite
  • Yrityksen toimialue

4. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen:

jasmiina.poutiainen@hutunki.fi

Tarkastusoikeus

Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot.

Oikeus tietojen oikaisemiseen

Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

Vastustamisoikeus

Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.

Suoramarkkinointikielto

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

Poisto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa.

On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

Suostumuksen peruuttaminen

Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.

Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

Valitusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

5. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakastiedot saadaan säännönmukaisesti:

  • Asiakkaalta itseltään verkkolomakkeen kautta
  • Asiakkaalta itseltään asiakassuhteen syntyessä
  • Sosiaalisen median julkisista kanavista asiakassuhteen syntyessä

6. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Asiakkaalta saatuja henkilötietoja ei pääsääntöisesti luovuteta markkinointitarkoituksiin Palloilukeskus Hutunki Oy:n ulkopuolelle ilman asiakkaan suostumusta.

Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä. Käytämme säännönmukaisesti seuraavia palvelutarjoajia:

  • Facebook
  • Google
  • Leadoo

7. Käsittelyn kesto

Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa. Asiakkuuden loputtua tietoja säästetään pääsääntöisesti 3 vuotta. Säilytysaika voi olla myös lyhyempi, jos asiakas ilmaisee, että palvelu ei enää kiinnosta tai koske häntä.

Markkinointilistaltamme rekisteröity pääsee poistumaan itse jokaisessa lähettämässämme markkinointisähköpostissamme olevan linkin kautta.  Tällä hetkellä markkinointiviestit eivät vielä ole aktiivisessa käytössä.

Pyrimme tarvittaessa myös päivittämään tietojasi. Tarpeeton tieto poistetaan.

8. Henkilötietojen käsittelijät

Rekisterinpitäjä ja tämän työntekijät käsittelevät henkilötietoja. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

Tilitoimistolla on pääsy vain voimassa oleviin asiakkuuksiin, joihin on muodostunut laskutettavaa työtä.

9. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Tietyissä tilanteissa tietojasi saatetaan siirtää EU:n ulkopuolelle. Osa käyttämistämme pilvipalveluista sijaitsee EU:n ulkopuolella. Jos tietoa siirtyy EU:n ulkopuolelle, varmistamme että maa on EU:n komission tarkoittama riittävän tietosuojan maa, siirronsaaja on Privacy Shield -sertifioitu (Yhdysvalloissa sijaitsevat siirronsaajat) taikka siirto tapahtuu EU:n komission julkaisemia mallilausekkeita hyödyntäen.

10. Miten turvaamme tietosi

Tietojasi säilytetään pääosin sähköisessä muodossa palveluntarjoajamme palvelimilla, jotka on suojattu alan yleisten käytäntöjen mukaisesti.

Lähtökohtaisesti keräämämme ja käsittelemämme henkilötietoja luottamuksellisina. Henkilötietoja voidaan luovuttaa työntekijöille tai alihankkijoille, jos tähän on asiakkaalta saatu lupa ja työn tekeminen tämän vaatii. Vain työtehtävän kannalta tärkeä tieto luovutetaan, ei kaikkea asiakastietoa.

Pääsy henkilötietoihisi on rajattu ja suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin, sormenjälkitunnistein ja käyttöoikeuksin. Yrityksen toimitilat ovat aina lukittu.

11. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Pääsääntöisesti emme käytä henkilötietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.

12. Tietoja evästeiden käyttämisestä

Hutunki.fi -verkkosivuilla käytetään evästeitä (cookies). Keräämme evästeiden avulla sivuston kävijätilastoja ja analysoimme tietoja. Lisäksi hyödynnämme evästeitä digitaalisen markkinoinnin toteuttamisessa ja kohdentamisessa. Tavoitteenamme on kehittää sivustomme laatua ja sisältöjä käyttäjälähtöisesti. Käyttäjä voi halutessaan kieltää evästeiden käytön. Useimmat selaimet mahdollistavat evästeiden poiskytkemisen selaimen asetuksista.

Käytämme sivustollamme kolmansien osapuolien tarjoamia analytiikkaohjelmistoja, jotka asettavat seurantaevästeen käyttäjän selaimeen. Evästeen avulla voidaan seurata, onko samasta selaimesta vierailtu sivustollamme aiemmin. Käyttäjän selain kertoo, onko seurantaeväste jo käytössä. Jos sitä ei löydy, asetetaan selaimeen uusi eväste.

Evästeiden avulla kerätään esimerkiksi seuraavia tietoja:

  • selaintyyppi
  • kaupunki
  • sivuston sivut, joilla kävijä vierailee
  • selaimen IP-osoite
  • kellonaika
  • mistä verkko-osoitteesta kävijä on tullut
  • mistä verkkotunnuksesta kävijä on selaimella tullut

Evästekäytäntö

Tietoja tästä evästekäytännöstä

Tämä evästekäytäntö selittää, mitä evästeet ovat ja kuinka käytämme niitä, minkä tyyppisiä evästeitä käytämme, eli mitä tietoja keräämme evästeiden avulla ja kuinka näitä tietoja käytetään sekä kuinka hallita evästeasetuksia. Lisätietoja siitä, kuinka käytämme, säilytämme ja suojaamme henkilötietojasi, on tietosuojakäytännössämme.Voit milloin tahansa muuttaa tai peruuttaa suostumuksesi evästeilmoitukseen verkkosivustollammeLisätietoja siitä, keitä me olemme, kuinka voit ottaa meihin yhteyttä ja kuinka käsittelemme henkilötietojamme tietosuojakäytännöstämme.Suostumuksesi koskee seuraavia verkkotunnuksia: www.hutunki.fi

Mitä evästeet ovat?

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita käytetään pienten tietojen tallentamiseen. Ne tallennetaan laitteellesi, kun verkkosivusto ladataan selaimeesi. Nämä evästeet auttavat meitä saamaan verkkosivuston toimimaan oikein, tekemään siitä turvallisemman, tarjoamaan paremman käyttökokemuksen ja ymmärtämään, kuinka verkkosivusto toimii, sekä analysoimaan, mikä toimii ja missä sitä on parannettava.

Kuinka käytämme evästeitä?

Kuten suurin osa verkkopalveluista, verkkosivustomme käyttää ensimmäisen ja kolmannen osapuolen evästeitä useisiin tarkoituksiin. Ensimmäisen osapuolen evästeet ovat enimmäkseen välttämättömiä verkkosivuston toimimiseksi oikein, eivätkä ne kerää henkilökohtaisia ​​tunnistetietojasi.

Sivustollamme käytetyt kolmannen osapuolen evästeet ovat tarkoitettu pääasiassa ymmärtämään, kuinka verkkosivusto toimii, kuinka olet vuorovaikutuksessa verkkosivustomme kanssa, pitämään palvelumme turvassa, tarjoamaan sinulle merkityksellisiä mainoksia ja kaiken kaikkiaan tarjoamaan sinulle paremman ja paremman käyttäjän kokemusta ja nopeuttaa tulevaa vuorovaikutustasi verkkosivustomme kanssa.

Millaisia ​​evästeitä käytämme?

Olennaista: Jotkut evästeet ovat välttämättömiä, jotta voit kokea sivustomme täyden toiminnan. Niiden avulla voimme ylläpitää käyttäjäistuntoja ja estää kaikki tietoturvauhat. He eivät kerää tai tallenna henkilökohtaisia ​​tietoja. Näiden evästeiden avulla voit esimerkiksi kirjautua sisään tilillesi ja lisätä tuotteita ostoskoriin ja tehdä kassan turvallisesti.

Tilastot: Nämä evästeet tallentavat tietoja, kuten verkkosivuston kävijöiden määrä, yksittäisten vierailijoiden määrä, millä verkkosivuston sivuilla on vierailtu, käynnin lähde jne. Nämä tiedot auttavat meitä ymmärtämään ja analysoimaan, kuinka hyvin verkkosivusto toimii ja missä se vaatii parantamista.

Markkinointi: Sivustomme näyttää mainoksia. Näitä evästeitä käytetään sinulle näyttämiemme mainosten personointiin niin, että ne ovat sinulle merkityksellisiä. Nämä evästeet auttavat meitä myös seuraamaan näiden mainoskampanjoiden tehokkuutta.
Kolmannen osapuolen mainosten tarjoajat voivat myös käyttää näihin evästeisiin tallennettuja tietoja näyttääkseen sinulle mainoksia myös muilla selaimen verkkosivustoilla.

Toiminnalliset: Nämä ovat evästeitä, jotka auttavat tiettyjä ei-olennaisia ​​toimintoja verkkosivustollamme. Näitä toimintoja ovat sisällön, kuten videoiden, upottaminen tai verkkosivuston sisällön jakaminen sosiaalisen median alustoilla.

Asetukset: Nämä evästeet auttavat meitä tallentamaan asetuksesi ja selausasetuksesi, kuten kieliasetuksesi, jotta sinulla on parempi ja tehokkaampi kokemus tulevista vierailuistasi verkkosivustolla.

The below list details the cookies used in our website.

CookieDescription
cookielawinfo-checkbox-analyticsTämän evästeen asettaa GDPR Cookie Consent -laajennus. Evästettä käytetään käyttäjän suostumuksen tallentamiseen kategoriaan "Analytiikka" oleville evästeille.
cookielawinfo-checkbox-functionalEväste asetetaan GDPR-evästeen suostumuksella tallentamaan käyttäjän suostumus evästeille kategoriaan "Toiminnalliset".
cookielawinfo-checkbox-necessaryTämän evästeen asettaa GDPR Cookie Consent -laajennus. Evästeitä käytetään tallentamaan käyttäjän suostumus evästeiden luokkaan "Pakollinen".
cookielawinfo-checkbox-othersTämän evästeen asettaa GDPR Cookie Consent -laajennus. Evästettä käytetään käyttäjän suostumuksen tallentamiseen kategoriaan "Muu" oleville evästeille.
cookielawinfo-checkbox-performanceTämän evästeen asettaa GDPR Cookie Consent -laajennus. Evästettä käytetään tallentamaan käyttäjän suostumus luokkaan "Suorituskyky" oleville evästeille.
viewed_cookie_policyEvästeen asettaa GDPR Cookie Consent -laajennus, ja sitä käytetään tallentamaan, onko käyttäjä suostunut evästeiden käyttöön vai ei. Se ei tallenna henkilötietoja.

Kuinka voin hallita evästeasetuksia?

Jos päätät muuttaa asetuksiasi myöhemmin selausistunnon aikana, voit napsauttaa näytölläsi ”Tietosuoja- ja evästekäytäntö” -välilehteä. Tämä näyttää jälleen suostumusilmoituksen, jonka avulla voit muuttaa asetuksiasi tai peruuttaa suostumuksesi kokonaan.

Tämän lisäksi eri selaimet tarjoavat erilaisia ​​tapoja estää ja poistaa verkkosivustojen käyttämiä evästeitä. Voit muuttaa selaimesi asetuksia estääksesi/poistaaksesi evästeet. Lisätietoja evästeiden hallinnasta ja poistamisesta on osoitteessa wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.

Tehdään mieleenpainuva urheilullinen päivä.