Ajankohtaista

Toimitusjohtajan koronainfo 1.12-20

Julkaistu: 12.1.20

Hei asiakkaamme,

Korona on taas kiihtynyt Jyvässeudulla. Olemme avoinna normaalisti, mutta huomioimme suositukset turvaväleistä, henkilömääristä ja maskien käytöstä.

Salibandy/sähly:

Toivomme että, kentillä olisi vain 10 pelaajaa/kenttä (muutama vaihtopelaaja voi olla turvavälein vaihtopenkillä).

Isommat peliporukat voivat varata myös lisäkenttiä, ettei pelaajamäärästä tule liian isoja. Pukuhuoneet ovat käytössä, mutta suosittelemme siirtymistä suoraan pelikentille.

Voitte myös halutessanne perua koronan kiihtymisvaiheessa pelivuoronne, ilman mitään seuraamuksia tai irtisanomisaikoja. Tosin toivomme että, mahdollisimman moni vuoro voitaisiin pelata noudattamalla suosituksia ja turvallisesti. Kysehän on pääasiassa kuitenkin peliporukoista, jotka muodostuvat kaveriporukoista, työporukoista ja ovat muutenkin toistensa kanssa tekemisissä.

Ryhmäliikunta:

Tunnit järjestetään normaalisti, niin että ryhmät ovat alle 10-henkilöä. Tunneille on ennakkoilmoittautuminen puhelimitse. Tunteja voi seurata myös livelähetyksenä Hutungin ryhmäliikunta- facebook ryhmässä.

Seinäkiipeily:

Henkilökunta valvoo ettei kiipeilytilaan tule 10 henkilöä enempää samaan aikaan. Suosittelemme siirtymistä suoraan kiipeilytilaan ja käyttämään maskia.

Keilailu:

Suosittelemme että keilailussa olisi maksimissaan 4/henkilöä/rata. Mitä vähemmän porukkaa, niin sitä paremmin turvavälit pystytään säilyttämään. Henkilökuntamme desinfioi palloja ja näppäimistöjä jokaisen keilailukerran jälkeen. Keilailussa on hyvä käyttää maskia.

Mailapelit:

Kenttien välillä on turvavälit ja henkilömäärät ovat mailapeleissä pienet. Suosittelemme kuitenkin siirtymään suoraan kentille ilman pukuhuonetta. Odotathan pelivuoroa käytävän puolella, näin pidämme turvavälit myös tasatunnein vaihdoksissa.

Yleistä:

Liikuntakeskuksestamme löytyy useita vessoja käsienpesuun, käsidesipisteitä, pintadesinfiointi suihkeita välineitä varten ja asiakaspalvelusta ”roiskesuoja”. Jos olet altistunut koronalle tai olet sairas, jätät tietysti tulematta ja altistamasta muita.

Uskon että, ottamalla huomioon oman ja muiden turvallisuuden, voimme jatkaa liikkumista, jota jokainen hyvinvointinsa takia tarvitsee.

 

Terveisin Hutunki/ Tj. Tuija Poutiainen