Ajankohtaista

Toimitusjohtajan info uudesta kaudestamme

Julkaistu: 07.22.20

Elokuussa (2.8) käynnistyy salibandyn vakiovuorot. Ensisijaisesti vuoron saa ne, joilla se on ollut jo aikaisempina vuosina. Kysy kauden vapaat vakiovuorot asiakaspalvelustamme tai sähköpostilla pian. Elokuussa olemme avoinna ma-su 16.8. saakka 12-21.00, 17.8. alkaen ma-su 10-22.00

Syyskuussa käynnistyy mailapelien vakiovuorot. Ensisijaisesti mailapeleissä, samoin kuin salibandyssä, vakiovuorot saavat ne, jotka kentillä ovat pelanneet aikaisempina vuosina. Kysy vapaat vuorot asiakaspalvelustamme tai sähköpostitse.

Hinnoittelussa siirrymme yhteen hintaan, joka on voimassa koko aukioloajan. Rinnalla jatkaa opiskelijahinnat, eläkeläishinnat sekä hinnat työttömille, alennuksen saa näyttämällä kortin/todistuksen. Hintojamme ei ole tarkistettu ylöspäin neljään vuoteen, kohonneen kustannustason takia korotus täytyy nyt tehdä. Edullisimmin pelaat mailapelit ja keilaat ostamalla 10xkortin tai varaamalla vakiovuoron koko kaudelle. Team Hutunki-kuukausikortilla pelailet rajattomasti vapailla vuoroilla.

Korona kulkee rinnallamme varmaan vielä pitkään. Käsidesinfiointi paikat löytyvät ulko-oven vierestä, linjastosta ja pelihallista. Käsiä voi pestä saippualla kaikissa vessoissamme. Pukuhuoneet ovat käytössä, mutta voit mennä suoraan myös omalle kentällesi. Asiakaspalvelustamme löytyy roiskesuoja, joka suojaa sekä henkilökuntaa että asiakkaitammekin. Keilapalloja, kenkiä ja näyttöjä desinfioimme aina käyttökerran jälkeen. Muistutan edelleen, mikäli sinulla on flunssan oireita tai tunnet olevasi sairas, peruuta pelivuorosi soittamalla asiakaspalveluumme 0401244300.

Mukavaa pelikautta teille kaikille ja lämpimästi tervetuloa koko henkilökuntamme puolesta.

Terveisin Tuija Poutiainen