Ajankohtaista

Katse kohti syksyä

Julkaistu: 07.30.21

Hyvät asiakkaamme,

Kesäkausi päättyy 31.7.2021 ja aukioloaikamme pidentyy sunnuntaista 1.8. alkaen. Elokuun ajan Hutunki on avoinna Ma-Su 12-22.00. Vakiovuoro kausi starttaa salibandyn osalta elokuusta ja muiden mailapelien osalta syyskuusta, nyt on vielä aikaa varata vakiovuorosi kaikista edullisimpaan hintaan, ole siis nopea! Vakiovuoro toistuu viikottain samalla kentällä, näin ollen liikunta pysyy säännöllisenä, eikä sinun tarvitse stressata vuorojen varauksista. Etukäteislaskutuksella saat vuorosi edullisimmin, eikä kassalla tarvitse jonotella maksujen kanssa. Vakiovuorokausi on toukokuun 2022 loppuun.

Kesän aikana saimme Hutunkiin 3 uutta padel- kenttää, näin ollen sisällä on 3 kenttää sekä ulkona kaksi. Myös pickleball sai uuden tilan padel kentän takaa ja teippaukset tehdään ennen kauden starttia. Palaneet lamput on vaihdettu kentiltä ylä- sekä alakerrassa ja sisäilmaa parannettu pölyjen poistoilla ilmastointiputkien päältä.

Ryhmäliikunnan syyskausi starttaa 17.8. (ohjaaja sairastunut) 24.8. ILMAISILLA kokeilutunneilla, katso mieleinen tunti ja varaa paikkasi tunnille, tunnit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Mukavaa loppu kesää kaikille & Tervetuloa liikkumaan elämysten pariin! 🙂