Olet täällä

Yrityksille liikuntapäivät, liikunnalliset kokoukset ja pikkujoulut Jyväskylässä

Hutungin liikunnalliset pikkujoulut ovat yhdessä tekemistä.

Täältä löytyy toistakymmentä kivaa vaihtoehtoa pikkujoulunne ohjelmaksi. Voimme räätälöidä teidän näköisen paketin tai voit löytää kivan vaihtoehdon valmiista pikkujoulupaketeistamme. 

PIKKUJOULUPAKETTI NRO 1

-Liikunnallisena ohjelmana hohtokeilailu (1h) ja hohtominigolf (1h).

-Perinteinen joulumenu: 

Rosmariiniperunat, kinkku, graavilohi, lanttu-ja porkkanalaatikko, vihersalaatti, leipä, ruokajuoma, joulutorttu ja kahvi.                    

-Lopuksi makoisat löylyt ja pulahtaminen poreammeeseen saunakabinetissamme (2h).                 

  HINTA   55€/henkilö.

PIKKUJOULUPAKETTI NRO 2

-Liikunnallisena ohjelmana seinäkiipeily.

-Pikkujoulumenu meksikolaisittain:

Burritot jauheliha/papu tai kanatäytteellä, vihersalaatti ja ruokajuoma.

-Lopuksi makoisat löylyt ja pulahdus poreammeseen saunakabinetissa (2h)     

  HINTA 36€/ henkilö.   

                                         

LIIKUNNALLINEN KOKOUS

Haluatko tehdä kokouksestasi mieleenpainuvan lisäämällä siihen liikunnan riemun? Sinulla on mahdollisuus kokea kokouselämys parhaimillaan esimerkiksi seinäkiipeilemällä vuoristomaisemissa tai pitämällä hauskaa eksoottisissa joukkuepeleissä kuten intercrosse tai korfpallo. Voit myös kokeilla hohtokeilailun mystistä maailmaa, ottaa mittaa mailapeleissä tai pitää hauskaa tanssillisilla ryhmäliikuntatunneilla. Hutungin minigolfkeidas on myös mahtava tuttavuus (avoinna touko-syyskuu) tai sitten voit nauttia hohtominigolfin mystisestä maailmasta (loka-huhtikuu). Hutungissa löytyy mielenkiintoisen ohjelman lisäksi maittavaa kotiruokaa oman kokin valmistamana.Räätälöimme mieleisesi kokouspaketin joka sisältää kokoustilan, AV-laitteet, lounaan, aktiviteetit sekä saunan. Valmiit kokouspakettimme löydät etusivultamme nimellä liikunnalliset kokouspaketit.

    

LIIKUNTAPÄIVÄT

Liikuntakeskus Hutungin monipuoliset ja avarat puitteet sekä asiantuntevat liikunnan ammattilaiset saavat yrityksesi tuloskunnon nousuun ja sairaspoissaolot laskuun.

Hyvinvointipäivät, luennot ja lajitutustumiset saavat liikuntaliekin syttymään.

Yhteistyö uusimman kumppanin, Innostumon, kanssa tuo mahdollisuuden Hutungin asiakkaille saada mentaalipainotteista kuntovalmennusta, kuulla innostavia luentoja itsensä johtamisesta, elämänhallinnasta, tavoitteellisuudesta ja motivoinnista sekä päästä mukaan innostavan ja rennon liikunnan tunneille.

Hutunki tekee yhteistyötä myös Mobra Finland Oy:n kanssa. Saatavilla on kaksi palvelukokonaisuutta: 1) Firstbeat-hyvinvointianalyysi sekä 2)Energiatesti.

Firstbeat-hyvinvointianalyysi on sykemittaukseen perustuva menetelmä, joka tuottaa henkilökohtaista ja tarkkaa tietoa esimerkiksi stressin hallinnasta, liikunnan vaikuttavuudesta, työn kuormittavuudesta ja levon palauttavista vaikutuksista. Hyvinvointianalyysi on kokonaisvaltainen työkalu henkilökohtaisen ja työyhteisön hyvinvoinnin kehittämiseen. Mittaus sisältää kolmen vuorokauden sykevälianalyysin sekä palautteen joko henkilökohtaisesti tai ryhmässä. Lue lisää: http://www.mobra.fi/ratkaisumme/firtstbeat-hyvinvointianalyysi/

Energiatesti antaa tietoa testattavan henkilön terveydentilasta, kehon suorituskyvystä ja siten henkilön koko energiatasosta. Energiatestin tuloksena saadaan Energiaindeksi, joka kertoo ajan, jonka ihminen jaksaa energisesti tehdä töitä, harrastaa vapaa-ajalla tai puuhailla päivän aikan. Mittaukseen sisältyy ennakkokysely sekä noin tunnin mittainen kuntotestiosio. Lue lisää http://www.mobra.fi/ratkaisumme/energiatesti/

Hutungista saat asiantuntevan suunnittelun (LiTM/Yrittäjä Jukka Poutiainen) joka takaa isonkin liikuntapäivän onnistumisen. Ota yhteyttä niin räätälöimme juuri yrityksesi näköisen mukavan päivän.

TERVETULOA !

Varaukset:
Liikuntakeskus Hutunki/

Tuija Poutiainen puh.040-5260798  hutunki@hutunki.fi

Jasmiina Poutiainen puh. 040-4711139  jasmiina.poutiainen@hutunki.fi

TARJOUSPYYNTÖLOMAKE