Ryhmäliikunta

MAANANTAISIN

KLO 10.05-11

LesMills BODYBALANCE 55min

BodyBalancessa yhdistyvät jouhevasti Jooga, Tai Chi ja Pilates. Se tekee kehostasi joustavamman ja voimakkaamman, mutta myös auttaa sinua keskittymään ja rauhoittumaan. Hallittu hengitystekniikka, keskittyminen ja harkitut, ohjatut liikesarjat, liikkeet ja asennot yhdessä musiikin kanssa luovat holistisen harjoituksen, jonka päämääränä on luoda sekä keholle että mielelle harmonia ja tasapaino. Jokainen treeni sisältää noin 45 minuuttia helppoja, mutta myös haasteita antavia harjoituksia, joita seuraa kymmenen minuutin meditaatio ja rentoutuminen.

TIISTAISIN

KLO 18.05 – 18.50

JÄTTIPALLOJUMPPA 45min

Jättipallojumppa vahvistaa lihaksistoamme, kehittää koordinaatiokykyä, parantaa liikkuvuutta sekä polttaa tehokkaasti rasvaa. Tunti sopii kaikille iästä ja tasosta riippumatta, jättipallon päällä perus lihaskuntoliikkeetkin tuntuvat kevyiltä! Yhdistelemme tunnilla eri liikesarjoja uusimpien hittibiisien tahtiin, jättipalloa sekä käsipainoja apuna käyttäen. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta jättipallon kanssa jumppaamisesta, jokainen harjoittelee oman taito- ja kuntotasonsa mukaan.

KLO 19.05 -20.00

JAMBAILA 55min

Jambaila on vauhdikas tanssillinen kuntotunti, jossa hauskanpito ja hikoilu yhdistyvät. Tällä tunnilla tutustutaan erilaisiin afrokaribialaisiin biletanssityyleihin: Sensuelli kuubalainen salsa, rohkea reggaeton, räväkkä jamaikalainen dancehall, iloinen karibialainen soca, metka afrikkalainen ndombolo sekä merengue vievät ajatuksesi aurinkoon ja hiekkarannoille, kuumiin ja tähtikirkkaisiin öihin. Jokaisella tunnilla tulee osittain uusia ja osittain tuttuja askelia, joten uudetkin oppilaat pääsevät helposti mukaan, mutta vakituisille kävijöille on aina jotain uutta.

KESKIVIIKKOISIN

klo 10.05-11.00

LesMills BODYBALANCE

BodyBalancessa yhdistyvät jouhevasti Jooga, Tai Chi ja Pilates. Se tekee kehostasi joustavamman ja voimakkaamman, mutta myös auttaa sinua keskittymään ja rauhoittumaan. Hallittu hengitystekniikka, keskittyminen ja harkitut, ohjatut liikesarjat, liikkeet ja asennot yhdessä musiikin kanssa luovat holistisen harjoituksen, jonka päämääränä on luoda sekä keholle että mielelle harmonia ja tasapaino. Jokainen treeni sisältää noin 45 minuuttia helppoja, mutta myös haasteita antavia harjoituksia, joita seuraa kymmenen minuutin meditaatio ja rentoutuminen.

klo 18.05-19.00

LIHASKUNTOTUNTI 55min

Sopii niin naisille kuin miehillekin! Tunnilla kuormitetaan koko kehoa, toiminnallisia liikkeitä yhdistellen. Tunti ei ole tylsää puurtamista, vaan yhteen hiileen puhaltamista uusimpien hittien tahtiin. Tehokas koko kehon treeni kehittämään lihaskestävyyttä, voimaa ja kehon kykyä polttaa rasvaa treenin aikana. Tunti on raskas lihaskuntoharjoitus, jossa jokainen tekee oman kuntotasonsa mukaan. Käytämme tunnilla vastuskuminauhoja, painoja, step-lautoja ja hyppynaruja osana monipuolista treeniä.

KLO 19.05-19.35

SYVÄVENYTTELY 30min

Syvävenyttelyssä edetään pienistä avaavista liikkeistä isoihin syviin venyttäviin asentoihin. Tunnilla voit itse lyhentää venytysten kestoa ja liikelaajuutta tuntumasta riippuen. Puolentunnin aikana käydään päälihasryhmät läpi ja haetaan kehoon rentoutta ja liikkuvuutta. Syvävenyttely tunti sopii kaikille palauttavaksi ja kehoa huoltavaksi harjoitukseksi.

 

Ryhmäliikunnasta vastaa Jasmiina Poutiainen

Varaa paikkasi tunnille p.0401244300, Tervetuloa!

Ryhmäliikuntatunnit myös tilauksesta, pyydä tarjous;jasmiina.poutiainen@hutunki.fi

HINNASTO:

  • Sarjakortti 10-kertaa 60€
  • Yksittäiset tunnit 7€/hlö

Hutungin ryhmäliikunnan oma ryhmä Facebookissa https://www.facebook.com/groups/595587330504287/?fref=ts

PUKUHUONEET JA SAUNAT

Pukuhuoneiden yhteydestä löytyy saunat. Saunat lämpiävät iltaisin klo 17-21.00 välisenä aikana. Saunominen kuuluu jumpan hintaan. Alapuolella kuva naisten suihkutilasta sekä saunasta.