Olet täällä

Ryhmäliikunta

SYYSKAUSI STARTTAA 8.8. ILMAISELLA KOKEILUVIIKOLLA, TUNNIT TÄYTETÄÄN ILMOITTAUTUMISJÄRJESTYKSESSÄ.

PAIKAN PÄÄLLÄ LUVASSA MYÖS 10*KORTTITARJOUS.

 

TIISTAISIN

KLO 18.05 - 18.50

JÄTTIPALLOJUMPPA

Jättipallojumppa vahvistaa lihaksistoamme, kehittää koordinaatiokykyä, parantaa liikkuvuutta sekä polttaa tehokkaasti rasvaa. Tunti sopii kaikille iästä ja tasosta riippumatta, jättipallon päällä perus lihaskuntoliikkeetkin tuntuvat kevyiltä! Yhdistelemme tunnilla eri liikesarjoja uusimpien hittibiisien tahtiin, jättipalloa sekä käsipainoja apuna käyttäen. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta jättipallon kanssa jumppaamisesta, jokainen harjoittelee oman taito- ja kuntotasonsa mukaan. 

KLO 19.05 -20.00

JAMBAILA

Jambaila on vauhdikas liikunnallinen tanssitunti, jossa hauskanpito ja hikoilu yhdistyvät. Tällä tunnilla tutustutaan erilaisiin afrokaribialaisiin biletanssityyleihin: Sensuelli kuubalainen salsa, rohkea reggaeton, räväkkä jamaikalainen dancehall, iloinen karibialainen soca, metka afrikkalainen ndombolo sekä merengue vievät ajatuksesi aurinkoon ja hiekkarannoille, kuumiin ja tähtikirkkaisiin öihin. Jokaisella tunnilla tulee osittain uusia ja osittain tuttuja askelia, joten uudetkin oppilaat pääsevät helposti mukaan, mutta vakituisille kävijöille on aina jotain uutta.

KLO 20.05-20.35

BODYBALANCE® 30min flexibility

LessMills BODYBALANCE® lyhyempi tunti, jossa keskitytään liikkuvuuden lisäämiseen. Tai chin avaavat lämmittelyliikkeet, aurinkotervehdys ja joogan taivaalliset venytykset johtavat loppu rentoutukseen, tämä on paras tapa päättää kiireinen päivä. Kevyt harjoitus, sopii hyvin ensikertalaisille.

 

 

KESKIVIIKKOISIN

klo 9.05-10.00

BODYBALANCE® 

LesMills BODYBALANCE® on joogan, pilateksen ja tai chin kiehtova yhdistelmä, joka vahvista kehoa, lisää liikkuvuutta ja kesyttää kiireisen mielen. Bodybalance tekee kehostasi joustavamman ja voimakkaamman, mutta myös auttaa rauhoittumaan ja keskittymään. Kehonhuoltotunti, joka vaatii ensikertalaisilla aluksi totuttelua, koukuttaa nopeasti kehon ja mielen. Jokainen tunti sisältää 45 minuuttia helppoja, mutta myös haasteita antavia harjoituksia joita seuraa 10min meditaatio ja rentoutuminen.

KLO 18.05-19.00

LIHASKUNTOTUNTI

Sopii niin naisille kuin miehillekin! Tunnilla kuormitetaan koko kehoa, toiminnallisia liikkeitä yhdistellen. Tunti ei ole tylsää puurtamista, vaan yhteen hiileen puhaltamista uusimpien hittien tahtiin. Tehokas koko kehon treeni kehittämään lihaskestävyyttä, voimaa ja kehon kykyä polttaa rasvaa treenin aikana. Tunti on raskas lihaskuntoharjoitus, jossa jokainen tekee oman kuntotasonsa mukaan. Käytämme tunnilla vastuskuminauhoja, painoja, step-lautoja ja hyppynaruja osana monipuolista treeniä.

KLO 19.05-19.35

BODYBALANCE® 30 min flexibility

LessMills BODYBALANCE® lyhyempi tunti, jossa keskitytään liikkuvuuden lisäämiseen. Tai chin avaavat lämmittelyliikkeet, aurinkotervehdys ja joogan taivaalliset venytykset johtavat loppu rentoutukseen, tämä on paras tapa päättää kiireinen päivä. Kevyt harjoitus, sopii hyvin ensikertalaisille.

 

Ryhmäliikuntatunnit ohjaa Jasmiina Poutiainen.

Varaa paikkasi tunnille p.0401244300, Tervetuloa! 

Ryhmäliikuntatunnit myös tilauksesta, pyydä tarjous; jasmiina.poutiainen@hutunki.fi

HINNASTO:

  • Sarjakortti 10-kertaa 60€
  • Yksittäiset tunnit 7€/hlö

Hutungin ryhmäliikunnan oma ryhmä Facebookissa https://www.facebook.com/groups/595587330504287/?fref=ts

PUKUHUONEET JA SAUNAT

Pukuhuoneiden yhteydestä löytyy saunat. Saunat lämpiävät iltaisin klo 17-21.00 välisenä aikana. Saunomisesta emme jumpassa olleilta veloita mitään. Alapuolella kuva naistan suihkutilasta sekä saunasta.