Olet täällä

Lajitiedot

Suomessa on pelattu sulkapalloa vuodesta 1944 alkaen. Sulkapallo on kotoisin Kauko-Idästä ja on siellä edelleenkin arvostettu ja laajasti harrastettu laji. Sulkapallo on mailapeli, jota pelaa vastakkain kaksi pelaajaa (kaksinpeli) tai kaksi paria (nelin peli). Nelinpeliä, jossa parin muodostaa mies ja nainen, kutsutaan sekanelinpeliksi. Sulkapallossa tarkoitus on pelata palloa verkon yli vastapuolen rajojen sisälle, siten, että vastustaja ei saa palautetuksi palloa takaisin.

Tennis on kahden pelaajan (kaksinpeli) tai kahden kaksihenkisen joukkueen (nelinpeli) mailapeli, jossa verkon erottamat pelaajat (tai joukkueet) lyövät onttoa huopapäällysteistä palloa verkon puolelta toiselle mailaa käyttäen.

Squashkenttiä on Hutungissa 1 kpl. Squashin alkuperämaa on Englanti ja lajin alkumuotona pidetään Lontoon majataloissa ja vankiloissa 1800-luvulla pelattua rackets-peliä, jossa pelaajat löivät pallon vuorotellen pihojen kivimuureihin.

Pimeä halli, fosforille hohtavat radat, pallot ja keilat sekä hyvä musiikki. Erittäin hyvä alku onnistuneelle illalle!

Hutungin kiipeilyseinällä on useita yläköydellä varmistettuja reittejä, joista korkein yltää 18 metrin korkeuteen. Seinältä löytyy useita eri kaltevuuksia. Monipuolinen Boulder-seinä antaa mahdollisuuden vaativaankin harjoitteluun. Tarvittaessa annamme ohjausta ja autamme alkuun. Köysitoiminnan turvallisuus ja varmistusohjaus eli entinen ohjattu seinäkiipeily on keskiviikkoisin klo 18-20.00 ja se täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä (p.0401244300). Köysitoiminnan turvallisuus ja varmistusohjaus järjestetään aina kun saadaan ryhmä kokoon. Syksyn ensimmäinen köysiturvallisuus ja varmistusohjaus 7.9 klo 18-20.00.

BILJARDI LAJINA

Biljardi on yleisnimitys monelle samankaltaiselle pelille. Biljardipelit ovat hauskoja seurapelejä, mutta tarjoavat haastetta myös läpi elämän kestävälle harrastukselle. Parhaimmillaan biljardipelit vaativat äärimmäistä taitoa ja teknistä osaamista sekä pelitekniikan hallintaa. Hutungissa on tällä hetkellä yksi snooker-pöytä ja 2 pool pöytää.

Keskeytyykö golf-harrastuksesi talvella? Älä suotta anna taitojesi ruostua: tule Hutungin golf-harjoittelualueelle treenaamaan!

Ratagolf (kansanomaisemmin minigolf tai pienoisgolf) on golfin tapaan 18-reikäisellä radalla pelattava mailapeli. Todella kiva tapa viettää aikaa yhdessä perheen, kaveriporukan ja työyhteisön kanssa.