Olet täällä

Hutunki-info

Liikuntakeskus Hutunki soveltuu kaikenikäisille ja -kokoisille ihmisille, jotka haluavat virkistyä, kohottaa kuntoaan sekä kokea uusia elämyksiä liikunnan parissa. Oletko esimerkiksi koskaan kokeillut seinäkiipeilyä? Hutungissa voit aloittaa tämänkin harrastuksen turvallisesti.

Hutungissa voit pelata tennistä, sulkapalloa tai squashia – varaamalla oman vakiovuoron teet liikuntaharrastuksestasi jokaviikkoisen piristävän tapahtuman. Jos viihdyt joukkuepelien parissa sinun kannattaa varata joukkueellesi vaikkapa salibandyvuoro Hutungista.Teemme mielellämme tutuksi myös eksoottisia joukkuelajeja, kuten korfball ja intercrosse.Kiipeilyseinältämme (18m) löytyy haastetta. Mingolfkeitaamme muodostaa viihtyisän alueen josta löytyy 18-rataa, istutuksia, vesialueita, kaarisilta sekä terassi. Kahviossamme voit pelailla biljardia (2-pöytää) sekä snookkeria.Hutungissa on Keski-Suomen suurin ja nykyaikaisin keilahalli (12-ratainen). Automaattinen pisteenlaskujärjestelmä tekee keilailusta hauskan ja helpon harrastuksen. Kun haluat pitää porukalla kivaa, voit tulla kosmiseen keilailuiltaan Hutungin hohtaville radoille.

Työporukan kanssa on sopivin väliajoin hyvä järjestää liikunnallinen ilta, jonka yhtenä tärkeänä osana toimii Hutungin miellyttävä tilaussaunaosasto.Räätälöimme liikunnallisen iltasi toiveesi mukaan ammattitaidolla toteuttaen. Huomaa, että voit varata sekä pelivuoroja että tilata paketteja suoraan Internetin kautta. Liikunnallista kokousta varten olemme tehneet myös valmiita paketteja (löytyy etusivulta liikunnallinen kokous valikosta).

Hutungin pukuhuoneista löytyy saunat jotka lämpiävät pelivuorosi hintaan klo 17-21.00 ja la-su klo 10-21.00 (1.8-31.5 välisenä aikana). Kesäaikaan (1.6-31.7) saunat ovat pois päältä.

Hutungista löytyy myös toimiva kahvio josta löytyy ruoka-annoksia ja oma kokkimme valmistaa tilauksesta ruokaa isomillekin ryhmille.

Meille on tärkeää, että viihdyt tarjoamiemme liikuntapalvelujen parissa ja että aina Hutungista lähtiessäsi mielesi ja kehosi on virkistynyt.

Meillä käyvät seuraavat liikuntasetelit

Smartum: liikuntaseteli, kulttuuriseteli ja smartum-kortti.
Luottokunta: virikeseteli ja lounasseteli
Sporttipassi
Eazybreak Oy
RJ-kuntoiluseteli Oy: Tyky kuntoseteli
Laukaan kunnan liikunta-ja kulttuuriseteli